середа, 03 липня 2013 12:39

Балога: депутатське посвідчення і картка лише формальні атрибути народного депутата

Балога: депутатське посвідчення і картка лише формальні атрибути народного депутата
Віктор Балога фото:www.mukachevo.net

Народний депутат Віктор Балога переконаний, що справжній статус парламентаря вимірюється наявністю у нього мандату довіри від виборців.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Депутатський значок, посвідчення, картка для голосування, сторінка на сайті ВР – це лише формальні атрибути народного депутата", - наголосив він. Окрім того, він підкреслив:

"Реальний статус парламентаря вимірюється наявністю у нього мандату довіри від виборців, який наступає з моменту складання присяги народного депутата. І позбавити його повноважень можна лише на підставах, які передбачені 81 статтею Конституції. І ніяким рішенням суду підмінити акт, який має найвищу юридичну силу, неможливо".

Водночас народний депутат зауважив, що на на місці влади він би не розраховував на ще один мандат. "Нехай не думають, що вибори на Закарпатті, якщо вони і будуть, стануть для них легкою прогулянкою з розсипанням грошей", - резюмував він.

Нагадаємо, сьогодні спікер Володимир Рибак на ранковому засіданні Ради оголосив, що анулює депутатські картки позафракційних нардепів Олександра Домбровського та Павла Балоги.

Зараз ви читаєте новину «Балога: депутатське посвідчення і картка лише формальні атрибути народного депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути