неділя, 26 січня 2020 09:34

Баканов назвав Богдана смотрящим за судами

Баканов назвав Богдана смотрящим за судами
Труба заявляє, що за записами з його кабінету стоїть Петро Порошенко

У суботу, 25 січня, на популярному телеграм-каналі "Трубу прорвало", присвяченому діяльності Державного бюро розслідувань (ДБР) і його екскерівника Романа Труби, оприлюднили нові фрагменти розмов нібито з участю перших осіб держави. Зокрема, в мережі з'явився запис розмови, під час якої людина, з голосом, схожим на голос голови СБУ Івана Баканова, називає керівника ОП Андрія Богдана "смотрящим" за судами.

Про це повідомляє Цензор Нет.

Обідаючи з Трубою в кабінеті директора ДБР, глава СБ України говорить, що вважає керівника Офісу президента тим, хто стоїть на вершині корупційної піраміди в суддівській системі:

"Труба: В Адміністрації за судову систему відповідає колишній працівник із НАЗК?

Баканов: Угу. Дайте списки.

Труба: Я маю на увазі, що є можливість у цьому напрямку теж дивитися, працювати.

Баканов: Має бути перша справа проти якогось судді. Вони ж всі пишуться. Це не секрет. Вони всі фактично зафіксовані. Але судова система працює таким чином, що вона потім всіх відпускає. Тобто опери всіх ловили, подавали до суду: бандюків, злодіїв у законі. А суд просто за хабарі відпускав. Потім підключилися прокурори, сказали: "Що це за фігня, а де ми?" Почали відпускати їх трохи раніше. Суд сказав, що так не піде, - вони домовилися. Потім міліція сказала: "Шановні, вибачте, тоді навіщо ми їх будемо взагалі ловити? Ми їх краще не будемо за гроші ловити". І вони домовилися вже втрьох. Потім адвокати сказали: "Ви знаєте, шановні, а де тоді наш заробіток? Тому що ви багато порушуєте, коли неправильно виконуєте свої функції". І вони почали вчотирьох грабувати як бандюганів, так і чесних людей. Бо з'явилася корупційна зв'язка: адвокат, той хто розслідує, прокурор, суд. Потім до них п'ятий приєднався - глава адміністрації. Як "смотрящий" від ... (говорить Баканов, показуючи пальцем вгору).

Труба: Добре".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова СБУ взяв подарунок у соратника кума Путіна – НАЗК криміналу не побачило

Нещодавно канадські експерти провели аналіз плівок Труби і заявили про їх автентиність.

Зараз ви читаєте новину «Баканов назвав Богдана смотрящим за судами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути