пʼятниця, 22 березня 2019 12:14

"Багато хотів сказати, але не буду" - Гройсман викрив маніпуляцію Ляшка

"Багато хотів сказати, але не буду" -  Гройсман викрив маніпуляцію Ляшка
Гройсман натякнув, що заяви Ляшка спрямовані на вибори. Фото: УНІАН

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розкрив обман з боку народного депутата Олега Ляшка про те, що деякі люди не можуть отримати субсидію.

На годині запитань до уряду у парламенті Гройсман розповів, що вказані "радикалом" жінки отримують компенсацію за комуналку або не просили її.

"Багато чого хотів сьогодні сказати, але не буду загострювати ситуацію перед [виборами]... Самі розумієте, кожен хоче себе показати якомога краще перед телебаченням... Нещодавно один із народних депутатів звернувся до уряду з тим, що низка громадян не отримують субсидії. Я попросив список цих людей. Із п'яти трьох ми знайшли", - сказав Гройсман.

Як з'ясувалося, Євгенія Іванівна з Тернопільщини отримує субсидію з квітня 2015 року. Лідія Миколаївна з Дніпропетровської області є отримувачем субсидії з 2003 року. Зокрема, 8 жовтня 2018-го їй призначили субсидію на придбаня твердого палива і скрапленого газу на 4245 грн, яку їй виплатили. Тетяна Павлівна з Боярки під Києвом користувалася пільгами на "комуналку" до травня 2015 року. Потім виписалася і переїхала до сина. За субсидією не зверталася.

"Коли звернеться, органи соціального захисту розглянуть... Ми готові опрацювати 10 тисяч, 100 тисяч людей - скільки дасте. Ми по кожному пройдемось і подивимось, як їм допомогти", - сказав Гройсман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко знову влаштував конфронтацію з Гройсманом

20 березня фракція Радикальної партії у робочий час прийшла до Кабінету міністрів, де на півгодини зірвала роботу уряду. Олег Ляшко влаштував суперечку з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. Зокрема, звинувачував уряд у тому, що людям з малим рівнем доходу, які не можуть оплачувати комунальні послуги, не дають субсидію. Він передав Гройсману листок із іменами п'ятьох таких громадян.

Зараз ви читаєте новину «"Багато хотів сказати, але не буду" - Гройсман викрив маніпуляцію Ляшка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути