Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 15:02

Азарову здається, що в Україні більшість політиків - інопланетяни

Депутат від Партії Регіонів Микола Азаров критикує заяви політиків про те, що світова фінансова криза не вплине на Україну.

Про це він заявив не прес-конференції в понеділок, повідомляє Ліга.net.

На думку Азарова, питання про те, вплине на Україну світова криза чи ні, рівнозначне питанню про те, де знаходиться Україна – на землі чи на Марсі.

При цьому він зазначив, що багато хто любить порівнювати з космічним прибульцем мера Києва Леоніда Черновецького.

"У мене складається враження, що в Україні більшість політиків - інопланетяни. Вони ніби живуть в іншому світі, в інших вимірах, в інших поняттях і навіть цифри Держкомстату, які вони отримують, у них якісь інші – марсіанські", - сказав він.

На думку Азарова, не бачити того, що відбувається в країні і заявляти про те, що все добре "може тільки людина хвора на голову або інопланетянин".

"Я не даремно космічну тему пропоную вам для розробки. Припустимо, що світова економічна криза не впливає на Україну, фінансову кризу, це значить, що економіка України ніяк не пов"язана з іншим світом, сама по собі? Хто може таке припустити? А якщо впливає – треба сідати і думати, що робити, а взагалі ж можна було і заздалегідь подумати", - сказав він.

"Скажімо, півроку тому або рік тому можна було подумати? Не подумали. У результаті маємо такі проблеми", - зазначив Азаров, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Азарову здається, що в Україні більшість політиків - інопланетяни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути