Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2007 16:04

Азарову не сподобалася зустріч Ющенка з оліграхами

Перший віце-прем`єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров не задоволений зустріччю Президента Віктора Ющенка з представниками вітчизняного бізнесу, що пройшла 4 липня.

"Я б не так будував ці зустрічі бізнесу з керівництвом країни" - заявив Азаров в ефірі Першого національного телеканалу 8 липня.

Насамперед, на думку першого віце-прем`єра, такі зустрічі мають закінчуватися конкретними рішеннями.

"А говорити "за життя", про те, що в нас політична корупція, і не навести жодного факту, люди, що володіють владою, не мають права. Якщо ти знаєш, що є політична корупція - наведи факт, що цей народний депутат узяв такий-то хабар і його покарано. Тоді є сенс. А просто розповідати про те, про що говорять домогосподарки, прості люди, можновладці не мають права", - переконаний Азаров.

Разом з тим, він вважає, що зустріч, яка пройшла 4 липня, була корисною. "Зустріч з керівниками промисловості - це завжди як би оцінка ситуації, завжди барометр, в якому напрямку рухається уряд. І мені було приємно, що ми деякі проблеми взагалі не розглядали, які раніше розглядали. Отже, уряд вирішив ці проблеми", - зазначив перший віце-прем`єр.

4 липня Ющенко провів зустріч з представниками великого національного бізнесу. Головні теми зустрічі - податкова реформа і процес підготовки проекту нового Податкового кодексу, ситуація з дотриманням прав власності, проблема поширення рейдерства. Учасники зустрічі домовилися проводити такі заходи щокварталу.


Зараз ви читаєте новину «Азарову не сподобалася зустріч Ющенка з оліграхами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути