субота, 21 вересня 2013 12:43

Азаров-Медведєву: ви теж не до Бангладешу чи Пакистану наближаєтеся

Азаров-Медведєву: ви теж не до Бангладешу чи Пакистану наближаєтеся
Микола Азаров Фото: kmu.gov.ua

Після підписання Угоди про асоціацію з ЄС Україні потрібно буде провести роботу з переорієнтацією стандартів якості товарів на європейські. Про це прем'єр Микола Азаров розповів у ході 10-ї Ялтинської щорічної зустрічі "YES", пише "Українська правда".

"Після укладення Угоди про асоціацію нам належить більш масштабна робота з переорієнтації всіх наших технічних норм і стандартів якості на європейські", - сказав він.

За його словами, це вимагає і часу, і величезного обсягу коштів.

"Коли я про це говорив з прем'єром РФ Медведєвим, він сказав: щойно ви перейдете на ці стандарти, ви зробите несумісною цю продукцію з товарами Митного союзу", - зазначив Азаров.

"Тоді я задав йому дипломатичнее питання: а ви-то в якому напрямку рухаєтеся, модернізуєте норми і стандарти? Може, ви до Бангладеш наближатися хочете, або до Пакистану? "Ні. Ми б хотіли, щоб у нас теж європейські норми працювали". Так якщо і ми і ви цього хочемо, що ж нам заважає домовлятися?", - поставив риторичне питання прем'єр.

"По-моєму, поки заважають певні політичні уявлення про те, якою має бути Україна. Але ми це питання для себе вирішили", - додав він.

Як відомо, раніше радник президента РФ Сергій Глазьєв наголошував на економічних втратах України від асоціації з ЄС та заявляв, що підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом перекреслить можливість вступу України до Митного союзу і Київ перестане бути для Росії "повноцінним партнером".

Зараз ви читаєте новину «Азаров-Медведєву: ви теж не до Бангладешу чи Пакистану наближаєтеся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

175

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути