вівторок, 05 жовтня 2010 13:24

Азарова звільнять після Різдва - експерт

Азарова звільнять після Різдва - експерт
Політолог Віктор Небоженко вважає, що президент Віктор Янукович звільнить віце-прем'єрів Сергія Тігіпка, Віктора Слауту та Володимира Сівковича.

Про про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Їм пояснять: "Ти не хвилюйся, ми тобі знайдемо достойну роботу". Це звільнення має бути публічним та демонстративним. Янукович повинен показати, що він підпорядковується закону і виконує рішення Конституційного Суду", - зазначив політолог.

За словами Небоженка, є віце-прем'єри, яких не можна звільнити.

"Колеснікова, бо якщо він вчепився в якусь посаду, ви не зможете його позбутися. Він знайшов собі безсмертну роботу - підготовка до Євро-2012. Клюєв відповідає за депутатський корпус і результати місцевих виборів. Його також не можна зняти. Тихонов теж залишиться, бо він - товариш Єфремова. Його зняття призведе до порушення регіональних балансів всередині партії. Янукович не такий дурень, щоб налаштовувати проти себе луганських", - пояснив він.

На думку експерта, прем'єр-міністру України Миколі Азарову відставка поки що не загрожує.

"Янукович стане справжнім президентом тільки після Різдва. Поки він таким не є. До цього часу йому не вигідно звільняти Азарова. Прем'єру пообіцяли ще один транш МВФ. Після Нового року ми отримаємо ці великі гроші. А з ними і борги до 40 мільярдів доларів. Тоді його можна знімати, як людину, яка до цього призвела", - додав Небоженко.

Нагадаємо, що Конституційний Суд України 1 жовтня визнав неконституційною політреформу, а також повернув Віктору Януковичу повноваження, які мав Леонід Кучма.
Зараз ви читаєте новину «Азарова звільнять після Різдва - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути