вівторок, 15 березня 2011 15:20

Азарова зробили в Єрусалимі лицарем католицького ордену

Азарова зробили в Єрусалимі лицарем католицького ордену

Патріарх Єрусалимський Теофіл III посвятив прем'єр-міністра України Миколу Азарова в лицарі Ордену Святого Гробу Господнього Єрусалимського. Церемонія посвяти відбулася в резиденції Теофіла III у Єрусалимі (Ізраїль).

Як повідомила прес-служба Кабміну, Теофіл III вручив главі українського уряду відзнаки Ордену: золотий хрест, корону, вінок та зірку.

Він підкреслив, що візит Азарова в Єрусалим має не тільки політичне, але й значне релігійне значення.

У свою чергу Азаров подякував патріархові й зазначив, що для нього це велика честь і що світ переживає непрості часи, тому, "як ніколи, необхідно молитися за те, щоб поширювати християнські цінності світла, тепла й добра".

За його словами, в його особі, в такий спосіб, удостоєний уваги весь народ України: "Я чудово розумію, що це знак поваги не лише мені, а й українському народові, Україні".

Лицарський Орден Святого Гробу Господнього Єрусалимського (лат. Ordo Equestris Sancti Sepulcri Hierosolymitani) - католицький лицарський орден, який заснований Святим Престолом і безпосередньо від нього залежить. Згідно зі звітом, датованим кінцем 2008 року, чисельність ордену - 25 тис. 835 членів.

Штаб-квартира ордену розташована в місті-державі Ватикані, центр духовної діяльності - монастир при церкві Сант-Онофріо-аль-Джаніколо.

Зараз ви читаєте новину «Азарова зробили в Єрусалимі лицарем католицького ордену ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути