Ексклюзиви
середа, 12 травня 2010 11:12

Азарова вражає театральна істерика і цинізм Тимошенко

Азарова вражає театральна істерика і цинізм Тимошенко

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає поведінку опозиції деструктивною та театрально награною. Таку точку зору він висловив сьогодні на відкритті засідання уряду.

"Вчорашні потуги організувати протести, коли замість анонсованого зібрання десятків тисяч людей прийшло 10 штатних мітингувальників, підтверджує одужання суспільства. Люди не хочуть витрачати сили і час на комітети захисту збанкрутілих політиків, щоб вони сховалися за депутатською недоторканістю, тоді, коли правоохоронні органи енергійно розслідують небачену корупцію і зловживання попередньої влади", - вважає голова уряду.

Дії опозиції він розцінює як театральну істерику.

"Театральна істерика щодо угод, які будуть підписані під час офіційного візиту президента Росії, з цієї ж опери", - зазначив Азаров.

Прем'єр підкреслив, що його вражає цинізм опозиціонерів, які ще вчора були при владі.

"Вражає цинізм тих, хто затято ховав від суспільства, парламенту і навіть колишнього президента текст підписаних під ковдрою газових угод, які виявилися зрадницькими і кабальними для України. А сьогодні вони вимагають звітувати про ще не підписані угоди, які згідно з дипломатичною практикою є поки що робочим матеріалом", - сказав Азаров.

За словами прем'єра, панічні заяви опозиції – це "димова завіса", щоб відвернути увагу людей від прориву у російсько-українських стосунках.

Нагадаємо, 17-18 травня в Київ з робочим візитом прибуде Президент РФ Дмитро Медведєв. Очікується підписання цілої низки важливих документів та двосторонніх угод.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азарова вражає театральна істерика і цинізм Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути