Ексклюзиви
понеділок, 25 березня 2013 09:25

Азаров з'їздив у супермаркет перевірити наявність хліба і застряг на мосту
11

Фото: Фото: kmu.gov.ua

У неділю прем'єр-міністр України Микола Азаров вивчав ситуацію, яка склалася в Києві та Київській області після дводобового снігопаду: застряг на Дарницькому мосту і відвідав один із супермаркетів торговельної мережі "Велика кишеня".

За інформацією урядового порталу, Азаров особисто інспектував, як організовано виконання Указу Президента України "Про здійснення невідкладних надзвичайних заходів із подолання наслідків безпрецедентних снігопадів в Україні".

Глава уряду об'їхав Києво-Святошинський і Обухівський райони області, Голосіївський, Дарницький, Подільський та Печерський райони столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров має намір особисто перевірити роботу "Укравтодору"

Азаров побував на підстанції швидкої допомоги дитячої лікарні, у супермаркеті у спальному районі, спілкувався з киянами на вулицях, біля станцій метро.

"Глава уряду оцінив ситуацію реально, як вона є: машина прем'єр-міністра не змогла проїхати з правого на лівий берег по Дарницькому мосту, оскільки сніг не був прибраний, кілька разів на другорядних вулицях довелося долати замети, тягучки, допомагати проїхати "швидкій допомозі", - повідомив офіційний сайт Кабміну.

У супермаркеті глава уряду звернув увагу на недостачу молочних продуктів і підвищений попит на хліб, "який все-таки постачають, але швидко розбирають покупці", підкреслюється на сайті.

Нагадаємо, від учора в супермаркетах столиці зник хліб і скоротилися поставки молочних продуктів.

Зараз ви читаєте новину «Азаров з'їздив у супермаркет перевірити наявність хліба і застряг на мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути