Ексклюзиви
середа, 09 квітня 2008 12:05

Азаров звинуватив Тимошенко у зростанні інфляції і недалекоглядності

Азаров звинуватив Тимошенко у зростанні інфляції і недалекоглядності

Зростання інфляції - наслідок недалекоглядної політики Кабінету міністрів Юлії Тимошенко. Про це йдеться в коментарі народного депутата від Партії регіонів, голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності Миколи Азарова, поширеному прес-службою Партії регіонів.

Уряду  Тимошенко не вистачає системний підхід для ефективного управління інфляцією, унаслідок чого в I кв. 2008 р. порівняно з I кв. 2007 р. життя кожного громадянина України подорожчало на 22,5%.

Уряд Тимошенко в кінці грудня 2007 р. не змінив показник інфляції, подаючи проект бюджету у Верховну Раду. Розміри мінімальної заробітної плати і прожиткового мінімуму збільшені не були, підкреслив Азаров.

"Нинішній уряд проігнорував вимогу закону про бюджет, проігнорував вимогу розробити антиінфляційну програму, не виконав жодної з своїх обіцянок, і цим принципово посилив ситуацію: ринок отримав украй негативний сигнал про те, що у влади немає ані волі, ані вміння боротися з інфляцією", - сказав Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров звинуватив Тимошенко у зростанні інфляції і недалекоглядності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути