середа, 22 червня 2011 09:41

Азаров заявив, що він вічний боржник ветеранів

Азаров заявив, що він вічний боржник ветеранів

Прем'єр-міністр України Микола Азаров пообіцяв завжди пам'ятати бойові та трудові подвиги ветеранів Другої світової війни на благо Батьківщини

Як повідомили у прес-службі Кабінету міністрів, Азаров нагадав, що 22 червня 1941 року перед українським народом та іншими народами колишнього Радянського Союзу "постала жахлива загроза – фашизм, яка залишила після себе спотворені міста, спалені села та незліченні тисячі зруйнованих людських доль".

"Ми вічно повинні пам'ятати, якою страшною була ця війна! На жаль, змінити хід історії неможливо, але наш обов'язок – берегти свободу, виборену мільйонами самовідданих і героїчних людських сердець, які зупинилися заради нас з вами, заради нових поколінь", - сказав чиновник.

За його словами, уряд разом з органами місцевої влади, громадськістю, робить все можливе, щоб увічнити пам'ять загиблих.

"Тільки на їх героїчних прикладах можливе патріотичне виховання молодого покоління", - вважає Азаров.

Він наголосив, що окремих слів подяки заслуговують ветерани.

"Я хочу запевнити вас, шановні ветерани, що ваші бойові та трудові подвиги на благо Батьківщини завжди пам'ятатимуть як сучасні, так і майбутні покоління. Ми засвідчуємо вам свою глибоку шану. Ми в неоплатному боргу перед вами", - резюмував голова уряду.

Слід зазначити, 22 червня в Україні відзначається День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни та 70-річчя нападу нацистської Німеччини на Радянський Союз.

Зараз ви читаєте новину «Азаров заявив, що він вічний боржник ветеранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути