пʼятниця, 30 квітня 2010 15:23

Азаров запевнив Путіна, що всі процеси в Україні демократичні

Азаров запевнив Путіна, що всі процеси в Україні демократичні

Прем`єр-міністр Микола Азаров вважає, що деякі складнощі, що виникають з прийняттям в Україні певних рішень, свідчать про те, що всі процеси в Україні розвиваються в демократичному руслі.

Про це він заявив сьогодні в Сочі перед початком роботи Міжурядового комітету з питань економічного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії у відповідь на заяву, зроблену прем`єр-міністром Росії Володимиром Путіним у вступній мові.

"У нас рішення приймаються не просто, але це свідчення того, що процеси в Україні розвиваються в демократичному руслі. Ми вислуховуємо різні точки зору", - сказав М.Азаров.

Як повідомлялося, В.Путін сьогодні в Сочі заявив, що вважає "втішним" те, що нова українська влада готова не тільки формулювати вимоги, а й досягати ухвалення рішень всередині країни.

27 квітня Верховна Рада України, незважаючи на опір депутатів від опозиції, ратифікувала угоду з РФ про продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ в Криму на 25 років – до 2042 року.

Угода була ратифікована через 6 днів після її підписання – 21 квітня – фактично без будь-кого обговорення чи експертного аналізу.

За прийняття відповідного рішення проголосували 236 народних депутатів, незважаючи на те, що Комітет ВР у закордонних справах прийняв рішення рекомендувати парламенту не ратифікувати його, назвавши цю угоду антиконституційною.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Азаров запевнив Путіна, що всі процеси в Україні демократичні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути