четвер, 01 березня 2012 15:01

Азаров закликав студентів не вірити політичним провокаторам

Азаров закликав студентів не вірити політичним провокаторам

Напередодні виборів значно зросте кількість політичних провокаторів, які намагатимуться підірвати політичну стабільність у країні.

Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив під час лекції "Як в Україні забезпечити сталий розвиток", яку він прочитав для студентів вищих навчальних закладів під час робочої поїздки до Закарпатської області, повідомляє прес-служба уряду.

"Політичних провокаторів зараз в країні, особливо напередодні виборів, буде надзвичайно багато. І їхнє головне завдання – підірвати довіру до влади. А підірвана довіра до влади одразу ж підриває довіру до економічних і політичних кроків влади. Обманутих людей набагато простіше скерувати на прийняття неправильних рішень", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров вирішив розповісти студентам про мінливий світ

При цьому голова уряду спрогнозував, що під час виборчої кампанії провокаторами будуть висуватися відверто популістські рішення, як це зараз відбувається в Росії, коли окремі кандидати обіцяють після приходу до влади золоті гори, зокрема вдвічі збільшити розмір пенсії, зарплати чи стипендії, створити мільйони додаткових робочих місць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров - студентам: навчання - це вам не пиво пити і пісні співати

"Я бачу, як зараз кандидати у президенти Росії з легкістю дають такі обіцянки і обманюють людей. І мені надзвичайно приємно, що ви, студенти, прекрасно розумієте, що за рік-два такі обіцянки виконати неможливо", - підкреслив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров закликав студентів не вірити політичним провокаторам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути