четвер, 03 березня 2011 13:41

Азаров визнав, що ціни на бензин неможливо знизити

Азаров визнав, що ціни на бензин неможливо знизити

На сьогоднішній день знизити ціни на бензин в Україні неможливо.

Про це під час зустрічі з головою Палати депутатів Великого Герцогства Люксембург Лораном Мозаром сказав прем'єр-міністр Микола Азаров.

За його словами, українська опозиція і надалі продовжує пропонувати суспільству популістську, економічно необґрунтовану політику.

"От, наприклад, ціна за барель нафти на світових ринках виросла з 70 до 120 доларів, а вони нам кажуть: потрібно знижувати ціни на пальне. Або: не потрібно змінювати пенсійний вік. За рахунок чого це можна зробити? Чи ж ви не підписувалися під необхідністю вільних цін, пенсійної реформи, підвищенням тарифів? - зауважив Азаров, якого процитувала прес-служба уряду.

Керівник уряду також зазначив, що мріє про конструктивну опозицію.

"Тому я мрію про конструктивну опозицію, яка розуміє проблему і пропонує реальні варіанти її вирішення, а не займається бездумним популізмом виключно заради своїх рейтингів", - наголосив прем'єр.

Раніше прем'єр під час одного з засідань розкритикував міністра палива енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка за зростання цін на бензин. За словами керівника уряду, необхідно підвищувати видобуток енергоносіїів в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Азаров визнав, що ціни на бензин неможливо знизити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути