Ексклюзиви
понеділок, 19 травня 2008 16:58

Азаров вибачився за свою обмовку в газеті

Глава політради Партії регіонів, народний депутат Микола Азаров звернувся з листом в редакцію газети "Дзеркало тижня", пояснюючи, що в інтерв"ю тижневику він мав на увазі "парламентсько-президентську республіку".

"В інтерв"ю, опублікованому "Дзеркалом тижня" 17 травня 2008 року, відповідаючи на питання "Якою вам бачиться Україна в світлі можливих змін Конституції?", я допустив обмовку, сказавши, що бачу Україну "президентсько-парламентською республікою", - цитує лист Азарова в тижневик прес-служба Партії регіонів в понеділок.

Глава політради Партії регіонів заявляє, що повинен виправити цю помилку, "оскільки, як це і випливає з подальшого тексту, я говорив про те, що президент не повинен втручатися в повноваження виконавчої влади. Тобто, в даному випадку мався на увазі такий тип державного устрою, як "парламентсько-президентська республіка"".

Депутат приніс вибачення редакції "Дзеркала тижня" і читачам газети.

Як повідомлялося, в інтерв"ю тижневику "Дзеркало тижня", кажучи про те, яким повинен бути конституційний лад в Україні, Азаров заявив, що це однозначно повинна бути президентсько-парламентська республіка.

Разом з тим, народний депутат відзначив, що президент не повинен втручатися в політику виконавчої влади, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Азаров вибачився за свою обмовку в газеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути