четвер, 09 червня 2011 11:45

Азаров вірить, що достукався до аналітичного мозку Росії

Азаров вірить, що достукався до аналітичного мозку Росії

Росія погодилася в якості порівняльної бази розглянути умови поставок і ціноутворення газу в інші європейські країни.

Про це під час засідання уряду сказав прем'єр-міністр України Микола Азаров, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Тому я доручаю Міністерству енергетики та нашій переговорній групі ретельно проаналізувати аналогічні умови Газпрому з іншими країнами й переконливо довести, що умови контракту для України є найгіршими", - зазначив Азаров.

Він підкреслив, що Україна у переговорах з Росією щодо перегляду газових угод повинна спиратися винятково на аргументи: "Наша сила у цих переговорах - це сила аргументів, тому вони повинні бути бездоганними".

Азаров наголосив, що впевнений у позитивному результаті переговорів з Росією, і запевнив, що це вигідно не тільки Україні, але й самій Росії: "Ми впевнені в позитивному результаті переговорів, тому що це буде означати вигоду не однієї зі сторін, а взаємний виграш".

Чиновник підкреслив, що головний результат московських переговорів – "те, що аргументи України були почуті". Водночас, він не уточнив, які аргументи має на увазі.

Нагадаємо, що напередодні у Москві Путін та Азаров провели перемовини стосовно зміни формули ціни на газ. Російський прем'єр натякнув українському колезі, що вартість газу може змінитися за умови приєднання нашої країни до Митного союзу.

Зараз ви читаєте новину «Азаров вірить, що достукався до аналітичного мозку Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути