середа, 19 грудня 2012 09:49

Азаров: Україна готова вдосконалювати правову систему згідно з рекомендаціями ЄС

Азаров: Україна готова вдосконалювати правову систему згідно з рекомендаціями ЄС
Фото: newzz.in.ua

Україна предметно працюватиме з рекомендаціями ЄС щодо вдосконалення правової системи, і у цьому контексті влада готова до співпраці та широкого компромісу з опозицією.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі з екс-президентом Польщі Александером Квасьнєвським та колишнім президентом Європарламенту Патом Коксом, передає прес-служба Кабміну.

Глава уряду зазначив, що Україна вважає в цілому позитивними оцінки щодо ситуації в країні, які були дані під час засідань Ради міністрів країн ЄС і Європарламенту. "Ми предметно працюватимемо з озвученими рекомендаціями щодо вдосконалення правової системи в Україні, зокрема, виборчої системи", – сказав Азаров, наголосивши, що у цій роботі Уряд готовий до широкого компромісу з опозицією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Янукович хоче в Митний союз, то ми організуємо йому прописку, але Україні вона не потрібна - Яценюк

У свою чергу Кокс зазначив: якщо ЄС ухвалить рішення про продовження європейської спостережної місії, вони з Квасьнєвським готові надати сприяння у цьому питанні. "Ми могли б зробити свій посильний внесок у налагодження такого діалогу, який би дозволив наблизити підписання Угоди про асоціацію", - сказав Кокс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції дізнались, що Янукович підпише угоду про зменшення ціни на газ у Москві

Прем'єр-міністр України підтримав таку ініціативу. Водночас Квасьнєвський у цьому контексті навів приклад країн, які не так давно приєдналися до Євросоюзу, зокрема, Польщі та країн Прибалтики, де "було єднання всіх політичних сил задля проведення необхідних реформ".

Зараз ви читаєте новину «Азаров: Україна готова вдосконалювати правову систему згідно з рекомендаціями ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути