середа, 24 березня 2010 21:24

Азаров у Москві: Газові схеми, маленька перемога, пільговий кредит

Азаров у Москві: Газові схеми, маленька перемога, пільговий кредит

Під час свого візиту до Москви прем"єр-міністр Микола Азаров може вирішити дві проблеми, які зараз стоять перед чинною владою.

Про це сказав екс-зам глави СП Ігор Попов в ефірі телепрограми Точка зору.

"Одна проблема це та, що в діючій газовій схемі зиск отримують структури, які були близькі до колишньої влади. Це звичайно нелогічно і  треба замінити цю газову схему.

Друга проблема в тому, що чинній владі потрібно добитися якоїсь маленької перемоги та покращити вже зараз добробут наших громадян. Зниження ціни на газ взамін на що не будь могло б бути такою маленькою перемогою", - пояснив Попов.

Крім того, Попов вважає, що ще однією причиною поїздки Азарова до Москви може бути отримання кредиту від Росії на пільгових умовах.

Також Попов каже, що заявлена Тігіпком ціна в $334 за 1 тис куб метрів газу передчасна.

"Проект бюджету буде подаватися до Верховної ради після візиту Азарова до Москви. Якщо він приїде з гарною новиною, то можливо ця озвучена Тігіпком ціна в $334 буде скасовано і ми отримаємо маленькі переваги.

Тоді Азаров приїде зі щитом на білому коні і покаже що буквально за кілька тижнів свого призначення влада добилася значних успіхів", - зазначив Попов.

"Оскільки одразу після початку візиту Бойка до Москви запросили прем"єра Азарова терміновим робочим візитом - це показує, що знайдені цікаві рішення для всіх сторін", - додав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров у Москві: Газові схеми, маленька перемога, пільговий кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути