середа, 21 серпня 2013 22:50

"Азаров своїми заявами підіграє Росії. Це клініка" - Москаль

 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров підіграє інтересам Росії, критикуючи своїх експортерів. Про це заявив народний депутат України, член фракції "Батьківщина" Геннадій Москаль, повідомили у прес-службі партії.

"Прем'єр-міністр України Микола Азаров * договорився до того, що звинуватив українських експортерів в тому, що саме вони винні в початку торгової війни між Росією і Україною", - зазначив він. "Всім очевидно, що цю торгову війну розв'язав наш північний сусід. І мета цієї війни теж очевидна - під тиском змусити Україну вступити в Митний, а не в ЄС ", - сказав Геннадій Москаль.

"Я вважаю, що останні звинувачення Миколи Азарова на адресу українських експортерів це вже не просто непрофесіоналізм, а це вже клініка. Напевно, Миколі Яновичу необхідно пройти обстеження в психіатричній лікарні на предмет адекватної оцінки ситуації ", - переконаний нардеп.

"Замість того, щоб захищати наші інтереси, прем'єр підіграє Росії. В якій країні це можливо? ", - Задає риторичне питання Геннадій Москаль. "Переконаний, що Азарову вже давно пора залишити своє крісло. Якщо він це не зробить добровільно, то його незабаром винесе український народ ", - додав народний обранець.

Зараз ви читаєте новину «"Азаров своїми заявами підіграє Росії. Це клініка" - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути