Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 13:32

Азаров сподівається, що газ для України коштуватиме не більше $300

"Регіонал" Микола Азаров вважає, що найбільш вірогідно. ціною на газ для України у 2009 році буде цифра до $300 за тис. куб. В інакшому випадку, це серйозно вдарить по хімічному та мелалургійному виробництву.

"Не хочу думати, що вона буде більша за $300. Ціна більша за $300 на наступний рік для нас не підйомна", - говорить Азаров.

На запитання, як він оцінює газові переговори Тимошенко у Москві, Азаров сказав: "Я оцінював би ти ці переговори якби вона (Тимошенко) привезла конкретні домовленості у цій сфері на 2009 рік: ціну на газ, умови поставки, умови розрахунку по боргам, умови транзиту. Якби це все було погоджено, це безумовно полегшило б нам вирішення проблем і сьогодні, і в наступному році".

За словами Азарова, Росія розуміє, що ціна на газ має підвищуватися поступово.

"Іншого виходу для наших відносин не існує", каже Азаров. При цьому додає, підвищення навіть на 5 доларів - це також буде проблемою для української промисловості.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Азаров сподівається, що газ для України коштуватиме не більше $300». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути