четвер, 17 лютого 2011 15:36

Азаров солідарний з Лукашенком - Тарасюк

Азаров солідарний з Лукашенком - Тарасюк

Відмова прем'єр-міністра Миколи Азарова підписати заяву країн "Вишеградської четвірки", Німеччини та Австрії про порушення прав людини і демократичних свобод у Білорусі свідчить про солідарність нинішньої української влади з білоруським авторитарним режимом.

Так прокоментував лідер Народного Руху України Борис Тарасюк відмову української влади підтримати позицію шести країн ЄС – учасників саміту, присвяченого 20-річчю Вишеградської групи, повідомляє прес-служба НРУ.

"Я не чув, щоб нинішня влада засуджувала розправу з політичними опонентами 19 грудня – день голосування в Білорусі. На мою думку, вся демократична спільнота зробила абсолютно адекватну реакцію на ті події – придушення та арешти в білоруській столиці. Українська влада є виключенням", - констатував Тарасюк.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Микола Азаров не підписав звернення прем'єрів Вишеградської четвірки (Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина) і глав урядів Німеччини та Австрії з приводу порушення прав людини в Білорусі.

Глава українського уряду мотивував це тим, що Україна не була ознайомлена раніше з деталями звернення і виступає за проведення діалогу з керівництвом Білорусі з цієї тематики.

Зараз ви читаєте новину «Азаров солідарний з Лукашенком - Тарасюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути