четвер, 14 жовтня 2010 18:23

Азаров скаржиться, що опозиція не дає йому нормально працювати

Азаров скаржиться, що опозиція не дає йому нормально працювати

Прем`єр Микола Азаров не бачить утисків ЗМІ в Україні.

Про це він заявив, виступаючи на конференції в Європарламенті, організованій групою Прогресивного альянсу соціалістів і демократів.

Український прем`єр зазначив, що йому часто, особливо представники іноземних мас-медіа, ставлять запитання про утиски ЗМІ в Україні.

"Я звичайно не прагну пояснювати, що це не так. Я просто запрошую всіх приїхати до України, пожити там з тиждень, подивитися з десяток українських каналів, однак систематично подивитися", - сказав Азаров.

"Я наперед запевняю, що за ці 7 днів прем`єр-міністр, лідер найбільшої політичної партії, жодного разу не виступить у прямому ефірі... А от так звані представники опозиції, які скаржаться, що їх не пускають, то, найімовірніше, ви побачите їх або через день, або щодня", - додав він.

При цьому, за словами прем`єра, у новинах телеканалів з`являється "дуже багато" негативних матеріалів про діяльність уряду. "Будь-який негативний виступ ЗМІ змушує уряд відреагувати, як мінімум, перевірити", - сказав Азаров.

Він додав, що якщо такий виступ відповідає дійсності, то уряд одразу ж реагує.

"А якщо не відповідає, то, в кращому разі, ми обмежимося спростуванням, яке ніхто не оприлюднить. У кращому разі, ми розмістимо його на урядовому порталі", - сказав Азаров, додавши, що урядовий інтернет-ресурс не є дуже популярним серед українців.

УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Азаров скаржиться, що опозиція не дає йому нормально працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути