Ексклюзиви
четвер, 14 жовтня 2010 15:11

Азаров пророкує нові відставки в Кабміні

Азаров пророкує нові відставки в Кабміні

Прем'єр-міністр Микола Азаров не виключає, що в уряді будуть кадрові зміни

Про це він сказав на брифінгу в Брюсселі.

"Що стосується інших змін: уряд - живий організм, живий інструмент, завдання перед ним стоять великої складності, і якщо в процесі роботи уряду виникне необхідність кадрових змін, то такі кадрові зміни будуть", - вважає він.

Крім того, за словами прем'єра, в ході реалізації адміністративної реформи, що підвищує ефективність державного управління, будуть проведені певні зміни у складі уряду.

Прем'єр також зазначив, що звільнення двох віце-прем'єрів - Володимира Сівковича та Віктора Слаути - було проведено з метою необхідності приведення складу уряду у відповідність з рішенням Конституційного Суду і в ньому нічого несподіваного не було.

Він також повідомив, що це рішення було прийнято в результаті обговорення цього питання їм і президентом Віктором Януковичем.

У свою чергу, віце-прем'єр Борис Колесніков зазначив, що звільнення двох віце-прем'єрів не вплинуть на якість роботи уряду, передає Сегодня з посиланням на Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пророкує нові відставки в Кабміні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути