пʼятниця, 10 лютого 2012 12:31

Спецтема: Луценко за ґратами

Азаров сам "просував" те, у чому зараз звинувачують Луценка - Турчинов

Азаров сам "просував" те, у чому зараз звинувачують Луценка - Турчинов

Практика зарахування цивільного стажу до стажу роботи у Міністерстві внутрішніх справ (МВС) є типовою. Зокрема, звернення щодо цього подавав прем'єр-міністр Микола Араров, коли перебував на посаді першого віце-прем'єра.

Про це під час допиту у Печерському районному суді Києва у справі проти колишнього глави МВС Юрія Луценка повідомив колишній перший віце-прем'єр, заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, на початку допиту Турчинов зазначив:

"Після приходу до влади кримінального режиму почалася фабрикація справ проти головних опонентів влади - Юлії Тимошенко, Юрія Луценка тощо. Користуючись тим, що вони (представники влади. - ред.) взяли під контроль силові структури та повністю зруйнували судову систему, вони перетворюють цю справу на судовий фарс, у якому, на жаль, ми змушені брати участь".

Після цього він зауважив, що звернення щодо зарахування цивільного стажу до стажу роботи у МВС є багаторічною практикою.

"Я маю звернення мого попередника - першого-віце-прем'єр-міністра Азарова щодо зарахування подібного стажу журналістам, лікарям тощо, які він завізував на прохання керівників МВС", - наголосив Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт визнала, що висновки у справі Луценка лише умовні

Стосовно урочистостей з нагоди святкування Дня міліції замглави "Батьківщини" розповів, що постановою про економію коштів заборонялися тільки ті святкові заходи, які потребують додаткового фінансування із державного бюджету, а також ті, що можуть бути скасовані за законом чи указом президента.

Крім того, Турчинов наголосив, що традиційно такі заходи відбувалися у палаці "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Азаров сам "просував" те, у чому зараз звинувачують Луценка - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути