понеділок, 05 листопада 2007 09:30

Азаров: "От зараз треба людям, нарешті, говорити правду"

Азаров: "От зараз треба людям, нарешті, говорити правду"
Перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров вважає, що єдине, що загрожує Україні, – це популізм. Таку думку він висловив в інтерв"ю телеканалу "НТН", повідомляє Ліга.

"Проблем настільки багато, що зараз головна небезпека – це популізм, це постійні вибори, постійна політична нестабільність", - відзначив Азаров.

За його словами, це постійне відволікання сил, коштів, ресурсів від головної мети.

"А головна мета – це створення сучасного суспільства, сучасної економіки. Це вимагає дуже великих зусиль", - підкреслив Азаров.

Перший віце-прем"єр відзначив, що диспропорції, що виникли за останні роки, створені свідомо певними політичними силами, які боролися за владу.

"От зараз треба людям, нарешті, говорити правду. Правду про те, що ми можемо споживати тільки те, що робимо. Що чим більше ми робимо, тим більше ми можемо споживати", - сказав Азаров.

"Питання не в перерозподілі стоїть, а в організації виробництва. Питання стоїть у модернізації нашої економіки, у переведенні її на інвестиційний хід розвитку. Ми маємо вирішувати проблеми, які у нас є в нашій енергетиці. Ми можемо залишитися без електроенергії через 3-4 роки", - заявив чиновник, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: "От зараз треба людям, нарешті, говорити правду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути