середа, 14 вересня 2011 11:51

Азаров прислухався до теплопостачальних рекомендацій блогера Абрамової

Азаров прислухався до теплопостачальних рекомендацій блогера Абрамової

Прем'єр-міністр Микола Азаров на своїй сторінці у Фейсбуці поділився з користувачами соціальної мережі планами за два роки обладнати всі квартири у країні лічильниками тепла.

Про це він сказав на засіданні уряду у середу, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Зав'язалась дуже жвава дискусія на ФБ. Люди схвалюють такі рішення і активно обговорюють, як краще втілити їх у життя. Багато хто пише, що вже зараз готовий навіть власним коштом встановити лічильник. Але цьому опираються жеки і теплопостачальні організації. Адже їм важко буде покривати свою безгосподарність", - зазначив Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін розглядає проект Держбюджету на 2012 рік

Він наголосив, що отримав кілька десятків зауважень та пропозицій, які треба врахувати під час підготовки цього проекту.

"Євгенія Абрамова, наприклад, наголошує на необхідності у першу чергу вкладати кошти у модернізацію обладнання теплопостачальних підприємств і оновлення мереж. Хочу пояснити, що індивідуальний облік тепла і модернізація теплокомуненерго - це паралельні процеси. Так само як різноманітні заходи з ліквідації втрат тепла. Все це буде робитись одночасно", - пояснив голова уряду.

Зараз ви читаєте новину «Азаров прислухався до теплопостачальних рекомендацій блогера Абрамової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути