пʼятниця, 03 лютого 2012 17:06

Азаров поскаржився на аномальні морози і важкий тиждень

Азаров поскаржився на аномальні морози і важкий тиждень

Прем'єр-міністр Микола Азаров розповів про боротьбу з морозами, але запевнив, що комунальні служби максимально швидко впоруються з проблемами.

Про це глава уряду написав на своїй сторінці в Facebook.

"Підходить до кінця робочий тиждень, він видався дуже важким через аномально високі морози. Всі енергетичні системи країни працюють з максимальною напругою", - написав прем'єр.

"В черговий раз я переконався в далекоглядності прийнятого в 2003 р. рішення про будівництво двох атомних енергоблоків на Рівненській і на Хмельницькій атомних станціях. Пуск цих блоків відбувся в 2004 г і зараз в цілому атомна енергетика нас дуже серйозно виручає. За вчорашню добу енергетики виробили рекордну потужність, майже 32 тис. МВт.", - відзвітував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецькі бродяги знають тільки три пункти обігріву, а МНС - понад 200

Азаров визнав, що відбувалися аварії в системі і теплопостачання, і енергопостачання: "Так, сьогодні без електрики в результаті пожежі на підстанції залишилися десятки будинків у Харківській області. Однак до вечора електропостачання цих будинків буде відновлено шляхом підведення аварійної лінії і включення дизельних установок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна лідирує за кількістю жертв морозу серед європейських країн

Незважаючи на всі вжиті заходи із розгортання пунктів обігріву, розміщення всіх бездомних людей в цих пунктах, написав глава уряду, на жаль, не обійшлося без випадків загибелі наших громадян від аномальних морозів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До пунктів обігріву бомжі майже не ходять - постійними клієнтами стали пенсіонери

"Звичайно, ми переживаємо за кожен такий випадок. Зроблено все, що можна було зробити для того, щоб звести це до мінімуму", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров поскаржився на аномальні морози і важкий тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути