Ексклюзиви
понеділок, 02 березня 2015 14:21

Азаров попрощався з Чечетовим

Азаров попрощався з Чечетовим
eizvestia.com

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров попрощався з покійним екс-нардепом Михайлом Чечетовим через мережу Facebook.

"Ще однією новою жертвою Київського режиму став Михайло Васильович Чечетов.

Скромний, сором'язливий, а іноді різкий в оцінках і судженнях, справжній патріот України. Він ніколи не грав у патріотизм, не говорив порожніх слів, але вся його робота була присвячена Україні. І коли-небудь це оцінять.

Останні десять років він був координатором найбільшої фракції у Верховній Раді України. За його піднятою рукою приймалися найважливіші для країни рішення. Але щоб підняти руку, економіст, професор Чечетов М.В. ретельно і серйозно вивчав питання, готував його, дискутував і сперечався. Він був справжнім парламентарієм, яких, на жаль, зараз практично не залишилося.

І саме за це його хотіли посадити у в'язницю нинішні злобні і мстиві господарі Києва. Але як можна звинувачувати члена парламенту в тому, що він працював у парламенті, приймав закони?! Україна перетворили в країну абсурду, беззаконня, в країну терору. І Мишко не зміг жити в такій країні. Але я глибоко переконаний - пройде час, і його вбивці будуть суворо покарані.

Прощай, дорогий товаришу", - написав Азаров.

 

Зараз ви читаєте новину «Азаров попрощався з Чечетовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути