вівторок, 07 травня 2013 22:50

Азаров пообіцяв захистити кожного ветерана

Азаров пообіцяв захистити кожного ветерана
Микола Азаров Фото: ipress.ua

Прем'єр – міністр України Микола Азаров наголосив, що уряд забезпечить соціальний захист для кожного ветерана. Про це йдеться у повідомлені на офіційному сайті голови уряду.

За словами Азарова, це стане можливим завдяки спеціальному паспорту соціальних потреб учасника війни, який з'явиться в Україні найближчим часом. Міністерство соціальної політики вже працює над введенням такого документа.

"Паспорт дозволить надавати ветерану саме ту допомогу, якої він нині потребує. Документ міститиме вичерпну інформацію про кожного ветерана - від місця проживання до індивідуальних потреб у матеріальній допомозі та соціальних послугах. Крім того, там будуть враховані всі види фінансової підтримки для учасника бойових дій (на ремонт житла, лікування і ліки, забезпечення технічними засобами тощо)", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, Міністерство соціальної політики працює над запровадженням Паспорту соціальних потреб ветерана. Про це поінформувала міністр соціальної політики Наталія Королевська під час перебування в Українському державному медико-соціальному центрі ветеранів війни напередодні Дня Перемоги. За її словами, це дозволить надавати кожному ветерану саме ту допомогу, якої він на даний час потребує.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв захистити кожного ветерана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути