середа, 17 березня 2010 10:48

Азаров пообіцяв повернути Україну на колишній рівень до 2012 року

Азаров пообіцяв повернути Україну на колишній рівень до 2012 року

Прем"єр-міністр України Микола Азаров прогнозує повернення вітчизняної промисловості на докризовий рівень в 2012 р.

Про це він заявив сьогодні на засіданні уряду.

"Ми будемо порівнювати з докризовим періодом економічного зростання. Отже, падіння на 15% означає, що наступні два роки вітчизняна промисловість повинна надолужувати втрачене темпами в 7-8% щорічно. Якщо ми це зробимо, то в 2012-му не тільки повернемо втрачене, але й зможемо стабілізувати розвиток ", - сказав прем"єр і додав, що криза ще не закінчилася.

У той же час постійний представник Президента України у Кабміні Ірина Акімова заявила, що Кабмін почне сьогодні обговорення підготовки бюджету на 2010 р.

"Одним з головних питань сьогодні буде початок обговорення підготовки бюджету на 2010 р. Всі знають, що була проведена велика робота зі збору інформації, об"єктивної оцінки уряду і оцінка макроекономічних показників, на яких буде будуватися бюджет, і це - одне з найважливіших питань, що ми повинні розглянути ", - заявила вона.

Нагадаємо, 15 березня Президент України Віктор Янукович дав уряду 30 днів для формування бюджету на 2010 р. Про це він заявив під час зустрічі з прем"єр-міністром України Миколою Азаровим.

РБК-Україна, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв повернути Україну на колишній рівень до 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути