Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2012 11:19

Азаров пообіцяв цього року вітчизняним школам 15 тисяч комп'ютерів

Азаров пообіцяв цього року вітчизняним школам 15 тисяч комп'ютерів
Збудовано і капітально відремонтовано більше 2,5 тисяч приміщень загальноосвітніх закладів, наголосив прем'єр-міністр Фото: radiosvoboda.org

До 1 вересня країна підготувалася непогано. Про це під час засідання уряду сказав прем'єр-міністр Микола Азаров.

"1 вересня в українські школи прийде понад 430 тисяч першокласників. І для них, і для всіх учнів ми намагалися створити свято і кращі умови навчання ніж були", - зауважив він.

За словами Азарова, надруковано 63 назви різних підручників загальним накладом 4 млн, які отримають абсолютно всі першокласники.

"Всі підручники доставлені до навчальних закладів. Поточний рік є рекордним у виконанні програми "Шкільний автобус". Закуплено майже тисячу автобусів для доставки дітей з віддалених населених пунктів до шкіл. Збудовано і капітально відремонтовано більше 2,5 тисяч приміщень загальноосвітніх закладів. Поточного року вітчизняні школи отримають 15 тисяч комп'ютерів", - наголосив прем'єр-міністр.

Також він зазначив, що цього року були розроблені стандарти базової і повної середньої освіти. А також державний стандарт початкової загальної освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За новими держстандартами іноземну мову школярі вчитимуть з 1 класу - Табачник

"Вони повинні забезпечити насамперед повноцінний фізичний розвиток дітей у початковій школі і фізичний розвиток та профільну спрямованість для старшої школи. За рахунок профільності ми розвантажимо школярів", - підкреслив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв цього року вітчизняним школам 15 тисяч комп'ютерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути