Ексклюзиви
середа, 28 грудня 2011 11:23

Азаров пообіцяв у наступному році і надалі "покращувати життя людей"

Азаров пообіцяв у наступному році  і надалі "покращувати життя людей"

Прем'єр-міністр Микола Азаров привітав українців з Новим роком.

"Усього кілька днів відділяє нас від нового 2012 року. Багато хто чекає на нього з нетерпінням. Це рік Європейського чемпіонату з футболу, який приймає наша країна, рік чергових парламентських виборів. Я щиро бажаю, щоб збулися найкращі очікування наших громадян", - наголосив голова уряду.

"2011 рік я проводжаю з легким серцем, бо знаю, що ми зробили майже все можливе і від нас залежне для країни. Багато уваги приділили розвитку соціального діалогу. Вірю в те, що наступного року наша політика почне приносити плоди і зміни на краще стануть відчутними для все більшої кількості сімей. Від щирого серця вітаю всіх українців з наступаючим новим роком, у нас попереду багато роботи, але й багато досягнень", - розповів Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров мріє, як про його досягнення в 2011 році писатимуть у підручниках

За його словами, наступного року влада продовжуватиме "покращувати життя людей".

"Наші люди щиро вірять у можливість відродження потужного промислового потенціалу України, готові вкладати працю і кошти у розвиток вітчизняного виробництва, бо хочуть купувати якісні українські товари, а не дешеві імпортні підробки", - наголосив прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров похвалив сам себе за "правильну" політику

Він нагадав, що Кабмін планує знижувати ПДВ, впроваджувати подальшу дерегуляцію, обіцяє відкрити наступного року "суперсучасні перинатальні центри": "Такі з'являться у 8 областях, а згодом — по всій Україні. Це робиться для того, щоб професійна допомога матерям і новонародженим з ризиком розвитку була своєчасною і загальнодоступною. Я особисто контролюю програму по будівництву загальноосвітніх шкіл і дитячих садочків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров наобіцяв у наступному році підвищити якість життя

Азаров пообіцяв вводити щороку не менше 2 тисяч кілометрів відремонтованих доріг, подвоїти інтенсивність автомобільного руху.

Голова уряду пообіцяв також ввести в експлуатацію 10 млн кв.м. житла, впроваджувати фінансову підтримку житлового будівництва. Наступного року на це виділяють 1,3 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв у наступному році і надалі "покращувати життя людей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути