четвер, 15 вересня 2011 11:11

Азаров похвалився перед ОБСЄ слухняним парламентом

Азаров похвалився перед ОБСЄ слухняним парламентом

Президент Парламентської асамблеї ОБСЄ Петрос Ефтіміус заявив, що підтримує курс президента та уряду України на проведення в державі структурних реформ.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це він заявив під час зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим.

"Я прибічник того курсу, який ви обрали, пане прем'єр-міністр, і який окреслив президент України, - це шлях глибоких реформ. Будучи греком, я добре розумію, що відкладання реформ змушує потім заплатити подвійну або навіть потрійну ціну", - зауважив Петрос Ефтіміус.

У свою чергу Азаров поінформував про те, що уряд проводить зараз низку реформ, зокрема, пенсійну, податкову, адміністративну тощо, "завдяки чому вдалося стабілізувати фінансово-економічну ситуацію в країні".

Голова Кабміну наголосив на тому, що зараз зростання ВВП в Україні становить 5%, а зростання промислового виробництва - 9%.

"Нам вдалося провести ці реформи і перетворення за рахунок того, що вперше за часів незалежності України в країні є взаєморозуміння між президентом, урядом і парламентом", - резюмував Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров похвалився перед ОБСЄ слухняним парламентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути