субота, 07 серпня 2010 17:16

Азаров похвалив Чернівецьку область за вправно освоєні кошти (ФОТО)
5

Прем"єр-міністрові Миколі Азарову сподобалась, як у Чернівецькій області ліквідували наслідки повені.

Про це він повідомив сьогодні після півтори годинної робочої наради з обласними чиновниками у Чернівцях.

"Команда тут працює чудово, мені подобається, що і наслідки повені швидко ліквідували, і що виділені кошти вправно освоїли. Я поставив таке завдання губернатору, аби в області не було жодної, зруйнованої від води, хати. Щоб всім допомогли, і ніхто сам на сам із бідою не лишився", - зазначив прем"єр.

Під час зустрічі з журналістами М.Азаров спростував чутки про можливе подорожчання хліба.

"Я хочу наголосити, що підстав для хвилювань немає. Ми достатньо забезпечили аграрний сектор і закупили достатньо зерна. Витратили на це 5 мільярдів гривень. Запаси є – панікувати не варто", - наголосив прем"єр-міністр.

На запитання журналістки, чому ж таки не відкрили сьогодні другу чергу об"їзної дороги довкола Чернівців, як і обіцяли, Азаров відповів питанням: "А ви знаєте, яка зараз температура асфальту?" Витримав паузу. Відповіді не дочекався і продовжив:

"Всі технічні роботи там завершені. Там зроблено все, але дорогу ми не відкриваємо тому, що асфальт розпечений і на таку дорогу випускати машини категорично заборонено. Це питання часу. Повірте, дорогу ми зробили, а вже коли машини там поїдуть – то від погоди залежить", – завершив Микола Янович і на цьому попрощався із журналістами.

Перед нарадою він виступив із вітальним словом у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Там проходили урочистості з нагоди 70-річчя області. У залі сиділи всі керівники районних адміністрацій, представники всіх релігійних конфесій, науковці, літератори, митці, місцеві політики та журналісти.

"Почти, как Брежнев!" - такими словами Микола Янович починав привітання, натякаючи, що свою промову буде читати з листка.

Планувалося, що на святкування приїде президент Віктор Янукович. Протягом четверга у місті розвішували плакати із написом "Вітаємо Президента". Вже у п"ятницю по обіді їх знімали. Стало відомо, що на святкування глава держави не приїде. Поширилась чутка, що Янукович не прилетів тільки через те, що міжнародний аеропорт "Чернівці" не може прийняти на своїй злітно-посадковій смузі великий новий літак Президента. Цю інформацію ніхто не підтвердив, але ніхто і не спростував. Натомість висловили припущення, що Янукович не прилетів через високу пожежну небезпеку в країні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров похвалив Чернівецьку область за вправно освоєні кошти (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути