неділя, 17 червня 2012 11:39

Азаров побачив прискорення євроінтеграції України

Азаров побачив прискорення євроінтеграції України
Азаров вважає, що виконана реальна робота. Фото: liga.net

Прем'єр Микола Азаров вважає, що темпи євроінтеграції України не сповільнилися, а прискорилися. Про це він заявив в ефірі Харківського обласного державного телебачення, передає "Інтерфакс-Україна".

"Темпи просування України по шляху євроінтеграції не сповільнилися, а - навпаки - прискорилися... Просування наше по шляху європейського розвитку визначається не стільки і не тільки документами, які ми підписуємо, скільки реальною роботою в країні", - сказав Азаров.

Він зазначив, що в ході підготовки до Євро-2012 були побудовані сучасні залізниці, стадіони, аеропорти, готелі, відремонтовано Варшавську трасу. Крім того, за останні два роки був прийнятий новий Кримінально-процесуальний кодекс, проведена реформа судоустрою, податкова та ряд інших реформ.

"Хто б що не розповідав і не говорив, ми курс обрали, і цей курс буде реалізований і він полягає в тому, що Україна повинна стати європейською країною - за рівнем життя, за рівнем громадянських і громадських свобод, за рівнем розвитку демократії, за рівнем роботи парламенту, уряду, за рівнем розвитку громадянського суспільства", - сказав Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров побачив прискорення євроінтеграції України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути