субота, 12 січня 2013 17:09

Азаров особисто контролюватиме виконання плану дій щодо євроінтеграції

Азаров особисто контролюватиме виконання плану дій щодо євроінтеграції
За словами Азарова, підписання Угоди про асоціацію з ЄС – це пріоритет діяльності українського уряду. Фото: eastbook.eu

Прем'єр-міністр Микола Азаров особисто координуватиме виконання плану дій щодо євроінтеграції.

Про це він заявив під час наради щодо виконання міністерствами і відомствами завдань Плану дій асоціації з Європейським Союзом, повідомляє прес-служба Кабміну.

Азаров заявив, що бере на себе координацію дій щодо виконання плану асоціації. Для цього він щомісяця буде проводити координаційні наради, на яких розглядатиметься місячний звіт і оцінки щодо роботи з євроінтеграції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" бояться голосувати за євроінтеграційні законопроекти, щоб не отримати від Януковича "по голові"

Прем'єр підкреслив, що безумовне виконання погоджених з європейськими партнерами завдань, метою яких є запровадження безвізового режиму, створення зони вільної торгівлі без вилучень та обмежень і в цілому підписання Угоди про асоціацію з ЄС – це пріоритет діяльності уряду.

"Діалог з Європейським Союзом активізується, поточного року відбудуться такі принципові інтеграційні події, як засідання Ради співробітництва Україна-ЄС, саміт Україна-ЄС, саміт "Східного партнерства". Тому наша діяльність в напрямку євроінтеграції має бути максимально предметною, результативною і відповідальною", - заявив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров особисто контролюватиме виконання плану дій щодо євроінтеграції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути