середа, 31 березня 2010 11:14

Азаров організовує генеральне прибирання

Азаров організовує генеральне прибирання

Уряд України ініціює проведення по всій країні заходів щодо прибирання територій, присадибних ділянок, скверів, парків і лісів.

"Поточного тижня по всій країні необхідно почати так зване генеральне прибирання", - сказав прем"єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду в Києві в середу.

Азаров висловив упевненість у тому, що настав час почати облагороджувати будинки, ремонтувати дороги, прибирати подвір"я, парки, сквери, ліси та лісосмуги.

Відповідно прем"єр звернув увагу міністрів транспорту, навколишнього середовища, голів комітетів, голів державного лісового комітету, державного комітету з водного господарства і регіональних адміністрацій на необхідність проведення відповідних заходів.

Крім того, Азаров доручив Мінфіну у випадку необхідності виділяти для цих цілей кошти, при цьому, відзначивши, що вказані заходи не вимагають значних вкладень.

"Ми повинні підготувати країну до святкування Дня перемоги", - додав Азаров.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Азаров організовує генеральне прибирання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути