четвер, 27 грудня 2012 21:31

Азаров не приховує, що Арбузов може стати його наступником

Азаров не приховує, що Арбузов може стати його наступником
Микола Азаров Фото: news2000.com.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров не приховує, що бачить у першому віце-прем'єрі Сергієві Арбузову свого наступника. Про це він сказав в інтерв'ю українським телеканалам, повідомляє ТСН.ua.

"Я абсолютно нормально ставлюся до того, що Сергій Геннадійович Арбузов - перший віце-прем'єр-міністр. І поганий той перший віце-прем'єр-міністр, який не хоче стати прем'єр-міністром, але все це повинно бути природно, нормально, і я буду зі свого боку робити все, щоб у нього виходило на його місці", - зазначив Азаров.

Він не виключає, що колись залишить свою посаду.

"Рано чи пізно я ж піду з поста прем'єр-міністра, і цілком очевидно, що у складі уряду повинні бути готові люди замінити прем'єр-міністра. І посада першого віце-прем'єр-міністра - це дуже серйозна посада, яка повинна, будемо говорити, багато в чому допомагати прем'єр-міністру в прийнятті рішень, у реалізації цих рішень. І на цій посаді я сам працював першим віце-прем'єр-міністром, двічі в уряді, більше чотирьох років. Я знаю, що це за робота, і тому ця посада і ця робота дозволяють набути дуже широкий досвід, тому що в сферу діяльності першого віце-прем'єр-міністра входить величезна кількість питань діяльності уряду. І робота на цій посаді, звичайно: якщо ти хочеш, значить, ти ростеш, якщо ти не хочеш, ти йдеш в нікуди. Так що з цього поста можна або верх, або вниз йти", - підкреслив прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Азаров не приховує, що Арбузов може стати його наступником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути