середа, 29 грудня 2010 10:43

Азаров назвав головний виклик 2011 року

Азаров назвав головний виклик 2011 року

Завтра буде надрукований держбюджет на 2011 рік.

Про це на останньому у цьому році засіданні уряду сказав прем'єр-міністр Микола Азаров.

За його словами, документ визначає основу стабільного виконання державою соціальних зобов'язань та завдань економічного розвитку.

"Вимагаю, щоб були всі необхідні документи такі як: порядки використання коштів, паспорти бюджетних програм були терміново розроблені, подані на затвердження уряду протягом перших двох тижнів 2011 рік", - зауважив керівник уряду.

Він нагадав, що 2011 буде першим роком запровадження Податкового кодексу.

Азаров наголосив, що на останньому засіданні уряду було затверджено понад 20 нормативних документів, спрямованих на реалізацію положень кодексу.

"До 15 січня 2011 року відповідні міністерства та відомства повинні провести серйозну роботу та винести на розгляд уряду понад 180 нормативно - правових актів. Хочу звернути увагу, що для створення нормативної бази у кодексі ми щороку залучатимемо не тільки працівників органів державної влади, а й представників підприємницьких кіл, які увійдуть до робочої групи. Ми повинні зробити все, щоб нормативні документи не спотворили сутності кодексу, яка полягає у спрощені законодавства та створенні партнерських відносин між владою та" - зазначив голова уряду.

Він впевнений, що основним викликом наступного року стане реалізація реформ, які конче необхідні країні.

"Після свят починається всенародне обговорення проекту Пенсійної реформи. Міністерство соцполітики та особисто Сергій Тігіпко повинні разом з місцевими адміністраціями повинні організувати обговорення, збір пропозицій та зауважень. Ми повинні провести широку роз'яснювальну роботу стосовно законопроектів та зауважень і обов'язково врахувати уроки податкової реформи", - резюмував Азаров.

Нагадаємо, що напередодні президент Віктор Янукович підписав держбюджет 2011 з дефіцитом понад 40 мільярдів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Азаров назвав головний виклик 2011 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути