Ексклюзиви
середа, 23 лютого 2011 11:43

Азаров насварив Лавриновича і Клюєва

Азаров насварив Лавриновича і Клюєва

Прем'єр-міністр України Микола Азаров незадоволений затягуванням деякими міністерствами з підготовкою пріоритетних законопроектів, що стосуються реформування економіки.

Про це він сказав відкриваючи засідання уряду.

"У мене є серйозна претензія до міністерств, які зволікають з розглядом пріоритетних документів", - сказав глава українського уряду.

Зокрема, керівник уряду піддав критиці міністерство юстиції.

За його словами, воно вже 3 місяці не видає юридичні висновки щодо законопроекту про спрощення початку виходу з бізнесу, ліквідації свідоцтва про держреєстрацію підприємства.

Також прем'єр розкритикував міністерство економічного розвитку і торгівлі, яке майже півроку зволікає з розробкою законопроекту про Банк розвитку.

"А, Мінінфраструктури і МВС немов не чули, що президент України вже 2 рази говорив про необхідність термінового реформування техоглядів автомобілів, а законопроект так і не надійшов на розгляд уряду", - сказав прем'єр.

Він зазначив, що також затягується розробка законопроекту про удосконалення системи управління таксі у зв'язку з підготовкою до Євро-2012.

Азаров вимагає, щоб вже на найближчому засіданні Кабінету міністрів усі згадані ним законопроекти були подані відповідними міністерствами.

Прем'єр також доручив першому віце-прем'єру Андрію Клюєву забезпечити включення до порядку денного урядових законопроектів щодо дерегуляції.

Зокрема, за його словами, законопроекти стосуються акредитації на території Україні філій іноземних юридичних осіб, протидії поглинанню та захопленню підприємств (рейдерами), спрощення процедури видачі дозвільних документів.

Крім того, прем'єр зажадав від Секретаріату уряду завершити розгляд законопроектів, що стосуються скасування друку та свідоцтва про держреєстрацію.

Зараз ви читаєте новину «Азаров насварив Лавриновича і Клюєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути