четвер, 16 лютого 2012 08:27

Азаров наобіцяв вдовам афганців соціальні "гори"

Азаров наобіцяв вдовам афганців соціальні "гори"

Уряд до кінця року вирішить усі проблемні питання, поставлені членами київського міського комітету сімей воїнів, загиблих в Афганістані.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час урочистого зібрання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 23-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.

"Я сьогодні зустрівся з матерями загиблих в Афганістані, вдовами, і я їх запевнив і запевняю вас усіх, що всі ті питання, які ми обговорили, а їх було п'ять, у цьому році будуть вирішені", - запевнив Азаров.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Афганці" помстилися Януковичу і розвернулися до нього задом

Під час зустрічі члени київського міського комітету сімей воїнів підняли перед прем'єром питання про відновлення доплат сім'ям загиблих воїнів-афганців з Києва; прирівняння цих сімей до інвалідів та оздоровлення за рахунок держави; виділення двом родинам квартир та допомоги в ремонті церкви Воскресіння Христового, а також виділення коштів на ремонт пам'ятників афганцям.

Азаров відзначив, що уряд максимально підтримуватиме учасників бойових дій на територіях інших держав та їхні родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович заявив, що ветерани-афганці – це добрий приклад для молоді

За його словами, цьому сприятиме робота консультативної ради, створеної відповідно до меморандуму між урядом і афганцями для постійного діалогу.

"Жодне урядове рішення, пов'язане з афганцями та іншими ветеранами, не буде прийнято без консультацій, без наради з цим представницьким органом", - пообіцяв Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров наобіцяв вдовам афганців соціальні "гори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути