Ексклюзиви
вівторок, 13 липня 2010 21:03

Азаров ліквідував Державну міграційну службу

Азаров ліквідував Державну міграційну службу

Кабінет міністрів України ліквідує Державну міграційну службу.

Це передбачено урядовою постановою від 7 липня 2010 р. N559 "Деякі питання державного управління у сфері міграції", яка розміщена на офіційному сайті Верховної Ради.

Документом передбачається з метою оптимізації системи державного управління у сфері міграції зупинити ліквідацію Державного департаменту у справах громадянства, імміграції і реєстрації фізичних осіб, а також ліквідувати Державну міграційну службу. Кабмін розпорядився також створити комісію з ліквідації Державної міграційної служби і призначити головою комісії керівника даної служби Ігоря Репешка.

Документом також встановлюється, що правонаступником Державної міграційної служби з питань громадянства, реєстрації фізичних осіб і імміграції є Міністерство внутрішніх справ, а з питань міграції в рамках, визначених законодавством про біженців, - Державний комітет у справах національностей і релігій.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Азаров ліквідував Державну міграційну службу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути