пʼятниця, 16 квітня 2010 09:25

Азаров клянеться, що не обіцяв МВФ скороти пенсії на 50%

Азаров клянеться, що не обіцяв МВФ скороти пенсії на 50%

Кабінет міністрів спростовує інформацію про те, що вже надіслав Міжнародному валютному фонду листа про наміри, де нібито містяться зобов"язання уряду.

Про це йдеться у заяві КМУ.

"Розповсюджена з посиланням на інформаційне агентство РБК-Україна інформація про те, що Уряд України направив Міжнародному валютному фонду листа про наміри, в якому нібито містяться зобов"язання Уряду, не відповідає дійсності.

Уряд працює над проектом меморандуму з МВФ щодо нової програми стенд-бай, і ця робота, за домовленістю Президента України Віктора Януковича і директора-розпорядника МВФ Домініка Строс-Кана, має бути завершена протягом двох тижнів", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, вчора "РБК – Україна" поширило інформацію про те, що уряд Миколи Азарова надіслав листа про наміри до директора-розпорядника МВФ Домініка Стросс-Кана, в якому, зокрема, зобов"язується скоротити на 50% пенсії працюючим пенсіонерам і звузити можливості для підприємців щодо отримання права на спрощену систему оподаткування. Натомість український уряд просить МВФ затвердити нову програму stand-by на період з червня 2010 р. по грудень 2012 р.

Також, агентство повідомляло, що у листі до Стросс-Кана Кабмін зобов"язується внести в проект держбюджету на 2010 р. дефіцит сектору загального держуправління на рівні 5% ВВП - не більше 54 млрд. грн. "Згідно з цим, доходи плануються на рівні 313 млрд. грн., а витрати будуть у рамках 367 млрд. грн..", - йдеться в документі.

Зараз ви читаєте новину «Азаров клянеться, що не обіцяв МВФ скороти пенсії на 50%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути