Ексклюзиви
вівторок, 01 березня 2011 13:00

Азаров каже, що в подорожчанні продуктів винні лобістські угрупування

Азаров каже, що в подорожчанні продуктів винні лобістські угрупування

В Україні існують певні лобістські групи, зацікавлені в підвищенні цін на продукти харчування і країна повинна протидіяти їм.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров.

"На превеликий жаль, у нашому так званому ринковому господарстві існують певні лобістські угрупування, які за гроші можуть поширювати абсолютно будь-яку інформацію, працюючи і борючись із своїми конкурентами. Ці сили на споживчому ринку створюють ажіотаж, який призводить до зростання цін, дефіциту", - сказав прем'єр.

За словами прем'єра, "таким чином, роздувається ажіотаж, поширюється абсолютно помилкова неправдива інформація, яка в змозі спотворити враження, в тому числі про якість деяких продуктів харчування".

"Нам треба розробити систему протидії, яка дозволить доносити до наших людей абсолютно правдиву інформацію", - зазначив Азаров.

Раніше повідомлялося, що в Україні буде завезено декілька десятків тисяч тонн китайської гречки. Як запевняє влада, її роздрібна ціна не перевищить 18 гривень за кіло, а в разі скасування ввізного мита може скласти 13-14 гривень. Між тим, на сьогоднішній день вартість гречки місцями сягає 30 гривень за кілограм.

Зараз ви читаєте новину «Азаров каже, що в подорожчанні продуктів винні лобістські угрупування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути