неділя, 12 вересня 2010 11:00

Азаров каже, що через два роки від Тимошенко нічого не залишиться

Азаров каже, що через два роки від Тимошенко нічого не залишиться

Прем"єр-міністр Микола Азаров переконаний, що якщо в Україні політична стабільність втримається протягом двох років, то від нинішньої опозиції нічого не залишиться.

"Якщо в Україні політична стабільність втримається протягом двох років - від нинішньої опозиції нічого не залишиться", - заявив керівник уряду в ході VI Українського муніципального форуму, передає прес-служба уряду

"Може, ми невміло організуємо інформаційну політику, - сказав Азаров, - і люди нас не розуміють, але ми робимо потрібні речі".

Коментуючи мітинги опозиції Микола Азаров підкреслив, що її головне завдання дестабілізувати політичну ситутацію в країні.

"Але палиці в колеса ми собі не дозволимо ставити нікому, ми ці палиці переламає і підемо далі", - підкреслив Азаров.

Як приклад прем"єр-міністр навів думку, висловлену йому в 2007 році, після розгону парламенту, тодішнім президентом.

"Я зробив помилку, - нагадав слова Віктора Ющенка Микола Азаров. - Якщо ви (тодішній уряд Віктора Януковича - ред.) Пробудете при владі 2 роки - мені на президентських виборах робити нічого! "

Раніше "БЮТ-Батьківщина" заявила, що блокуватимуть роботу ВР, поки не будуть прийняті позитивні рішення за їхніми вимогами.

"БЮТ-Батьківщина" наполягає на ухваленні рішень щодо скасування підвищених цін на газ, щодо введення мораторію на підвищення тарифів на комунальні послуги, щодо введення податкових канікул для малого та середнього бізнесу, а також про врегулювання питань щодо енергетичної безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Азаров каже, що через два роки від Тимошенко нічого не залишиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути