пʼятниця, 30 квітня 2010 16:14

Азаров і Путін вже домовились про наступну зустріч

Азаров і Путін вже домовились про наступну зустріч

Чергове засідання Комітету з питань економічного співробітництва російсько-української міждержавної комісії відбудеться в жовтні 2010 року, і тоді можуть бути підписані угоди, що стосуються питань енергетики, промисловості і низки інших питань.

"Ми зацікавлені в поглибленні співпраці з Російською Федерацією, з цією думкою приїхали до вас", - заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров на засіданні Комітету в п'ятницю в Сочі.

Прем'єр України запитав у глави уряду РФ Володимира Путіна про те, які пропозиції у нього є по даті наступного засідання.

"Десь в другій половині жовтня", - сказав В.Путін.

М.Азаров на це відмітив: "В кінці жовтня якраз бюджетні процеси у вас і у нас. Хороша дата".

Крім того, прем'єр-міністр України виразив надію на те, що в жовтні "багато угод, які сьогодні обговорювались, придбають реальні контури і наповняться реальним змістом".

Характеризуючи теми російсько-української співпраці, М.Азаров відзначив, що надзвичайно важливою темою є питання з нафтогазової області, ядерно-енергетичної, машинобудування, космосу, транспорту і так далі.

"Це важливі теми, в яких не всі питання вирішені ще остаточно, але сьогоднішнє засідання дало поштовх, просування, показало розуміння, як необхідно рухатися далі", - сказав М.Азаров.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Азаров і Путін вже домовились про наступну зустріч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути