Ексклюзиви
субота, 04 вересня 2010 11:32

Азаров хоче за допомогою любові та довіри поліпшити демографічну ситуацію

Азаров хоче за допомогою любові та довіри поліпшити демографічну ситуацію

Уряд зробить все необхідне для поліпшення демографічної ситуації в Україні.

Про це заявив Прем"єр-міністр України Микола Азаров під час прес-конференції.

Як повідомляє департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабміну, для цього, за словами Азарова, уряд передбачає комплекс заходів: грошову допомогу на народження дитини, будівництво дитячих садків, житла для молодих сімей, пільги і соціальну допомогу для сімей з дітьми, медичний супровід сімей з дітьми, поліпшення медичного обслуговування.

"Але найголовніше, що ми постараємося зробити - створити атмосферу любові, довіри, щоб громадяни України відійшли від п"ятирічки злості, ненависті, взаємних претензій, а перейшли до п"ятирічки доброзичливості, любові, надії, упевненості в майбутньому", - підкреслив Прем"єр.

Разом з тим Віце-прем"єр-міністр Борис Колесніков, який також брав участь в прес-конференції, відмітив, що Президент України поставив досить амбітні завдання - будувати від 50 до 500 нових або модернізованих дитячих садків щорічно. В даний час, за його словами, з Мінфіном відпрацьовується модель, згідно з якою податок на землю для дитячих садків і податок на прибуток для дитячих садків буде дорівнювати нулю.

Як зазначив Колесніков, відпрацьовується також модель, згідно з якою нове житло площею до 100 квадратних метрів і ціною до 10 тис.грн за метр сім"я, де двоє неповнолітніх дітей, зможе купити за іпотекою, а держава заплатить відсотки по кредиту.

"Це, ми вважаємо, буде великим стимулом і для будівництва нового житла, і для молодої сім"ї отримати дійсно цільову допомогу від держави", - підкреслив він.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Азаров хоче за допомогою любові та довіри поліпшити демографічну ситуацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути