пʼятниця, 16 вересня 2011 11:24

Азаров хоче написати книгу слідом за Януковичем

Азаров хоче написати книгу слідом за Януковичем

Прем'єр-міністр України Микола Азаров не проти написати книгу про події, учасником яких він був, перебуваючи в політиці.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, відповідаючи на запитання одного з користувачів, чи збирається він написати книгу-автобіографію, як це роблять інші політики, передає УНН.

"Коли буде час, я обов'язково попрацюю над тими спостереженнями, що зробив у своєму житті. Як це буде називатися? Я ще не знаю. Але я був учасником багатьох подій і маю свій погляд і свою думку, як ці події відбувалися. Напевно, кому-небудь це буде цікаво. І прочитавши таку книгу, можна буде зробити висновок про мене, вона буде набагато більш пізнавальна, ніж автобіографія", - написав Азаров.

Як відомо, книжка президента Віктора Януковича "Opportunity Ukraine", яку він нещодавно видав, виявилась плагіатом. У ній подано уривки чужих текстів без жодних посилань на авторів.

Зараз ви читаєте новину «Азаров хоче написати книгу слідом за Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути