субота, 11 лютого 2012 12:34

Азаров: формат співпраці з Митним союзом "3+1" рано чи пізно буде прийнятий

Азаров: формат співпраці з Митним союзом "3+1" рано чи пізно буде прийнятий

З Митним союзом Україна може співпрацювати тільки у форматі "3+1". Про це сказав прем'єр Микола Азаров під час зустрічі з головними редакторами країн СНД, Балтії та Грузії, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Ми запропонували Росії нормальний формат співробітництва "3+1". Нам кажуть, що такий формат союзу не підходить. Сподіваюся, що рано чи пізно він буде прийнятий, тому що по-інакшому не може бути", - сказав прем'єр.

Він заявив,що між членами Митного союзу підписано 120 договорів.

"Ми ці 120 договорів не вивчали. Маємо провести нові переговори, з'ясувати, які пункти нас не зовсі влаштовують. Треба разом з'ясувати. Від цього буде краще вам і корисніше нам. Якщо нам відмовлять, значить ми на цьому розмову і закінчимо, а якщо почнемо процес взаємних переговорів, то крок за кроком будемо рухатися у позитивному напрямку", - зауважив Азаров.

Водночас він запевнив, що поновлення переговорів з Росією та іншими країнами Митного союзу не відміняє рух до євроінтеграції.

"Нас ніхто не примушує кудись вступати, - заявив Азаров. - Політичне керівництво України та Росії не використовує аргументи подібні до того: якщо не вступете кудись, то вам буде ось так", - додав прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: формат співпраці з Митним союзом "3+1" рано чи пізно буде прийнятий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути